Staff View for: Georges Bataille et Raymond Queneau

 Staff view

You must be logged in to Tag Records

Georges Bataille et Raymond Queneau /

préface de Jean Piel. Raymond Queneau dans les arts / préface de René-Jean Clot.

Book Cover
Names: Piel, Jean, | Clot, René-Jean,
Published: Clermont-Ferrand : G. de Bussac, 1982.
Topics: Queneau, Raymond, 1903-1976 - Exhibitions. | Bataille, Georges, 1897-1962. | Bataille, Georges, (1897-1962) - Critique et interprétation. | Queneau, Raymond, (1903-1976) - Critique et interprétation. | Boiffard, Jacques-André (1902-1962) - Critique et interprétation.
Genres: Exhibition catalogs.
Tags: Add


Spaces will separate tags.
Use quotes for multi-word tags.

000 01822cam a2200433Ia 4500
001 6689657
003 UIUdb
005 20161215183225.0
008 900613s1982 fr a b 000 0 fre d
035 |a(OCoLC)ocm21797671
040 |aCUY|beng|cCUY|dOCLCQ|dOCLCG|dZWZ|dOCLCQ|dOCLCO|dOCLCA|dOCLCF|dOCLCQ|dOCLCA|dUIUdb
043 |ae-fr---
049 |aUIUU
050 4|aN6853.Q465|bG469 1982
082 04|a840.9/9|222
245 00|aGeorges Bataille et Raymond Queneau /|cpréface de Jean Piel. Raymond Queneau dans les arts / préface de René-Jean Clot.
246 3 |aRaymond Queneau et 80 exposants
246 3 |aRaymond Queneau et quatre-vingt exposants
246 3 |aRaymond Queneau dans les arts
260 |aClermont-Ferrand :|bG. de Bussac,|c1982.
300 |a84 pages :|billustrations ;|c22 cm
336 |atext|btxt|2rdacontent
337 |aunmediated|bn|2rdamedia
338 |avolume|bnc|2rdacarrier
500 |a"Raymond Queneau et 80 exposants"--Cover.
504 |aIncludes bibliographical references.
590 |agift of Professor Lawrence R. Schehr.
600 10|aQueneau, Raymond,|d1903-1976|vExhibitions.
600 10|aBataille, Georges,|d1897-1962.
600 17|aBataille, Georges,|d1897-1962|2fast|0(OCoLC)fst00008540
600 17|aQueneau, Raymond,|d1903-1976|2fast|0(OCoLC)fst00017167
600 17|aBataille, Georges,|d(1897-1962)|xCritique et interprétation.|2ram
600 17|aQueneau, Raymond,|d(1903-1976)|xCritique et interprétation.|2ram
600 17|aBoiffard, Jacques-André|d(1902-1962)|xCritique et interprétation.|2ram
655 7|aExhibition catalogs.|2fast|0(OCoLC)fst01424028
700 1 |aPiel, Jean,|d1902-
700 1 |aClot, René-Jean,|d1913-1997.
945 |aMaster record variable field(s) change: 700|b12/09/2016
994 |a92|bUIU

Staff View for: Georges Bataille et Raymond Queneau